Descopera un PROMOCODE la Consultant, Promoter si Ambassador Macks Professional Lista produse

  • Livrare GRATUITA la comenzi peste 220 RON

  • Str. Martisor, nr. 62E, Vila 3 Bragadiru, Ilfov

  • Tel: +40 (787) 658 875
Menu burger
Macks Professional Romania User profile

Cont

Despre noi

Mack'S Professional este un brand internațional de produse profesionale pentru unghii ce are la bază o gamă largă de culori, geluri de construcție și cele mai inovative accesorii.

Povestea brandului "Mack'S" pornește din anul 2001 din pasiunea pentru arta manichiurii a Dnei Tatiana Golub Nail Technician & Designer care a dezvoltat din ea o afacere frumoasă.

De-a lungul timpului au fost petrecute multe seminare, traininguri, concursuri, expoziții naționale și internaționale, astfel marca a evoluat într-un ritm sporit mereu reinoindu-și ambalajele, calitatea și întotdeauna a venit cu cele mai noi tehnologii în calitatea produselor sale.

În spatele acestui nume stă o echipă tânără, dinamică și profesioniști în domeniul său, care depun efortul maxim pentru a aduce clientului o servire la cel mai înalt nivel.

În timp brandul "Mack'S Professional" s-a dezvoltat rapid și a ajuns un nume cunoscut în întreaga lume având distribuitori oficiali în diferite țări, iar succesul evoluției rapide se bazează pe calitatea produselor și satisfacția clientului!!!

Lista produselor vizualizate recent este goala