Politica de confidentialitate

PROTECTIA DATELOR PERSONALE:

Informaţiile personale colectate de la clienţi de către vânzător în vederea realizarii de comenzi, atât prin site-ul www.macksprofessional.com cât şi telefonic sau prin e-mail sunt absolut necesare în vederea efectuării comerţului la distanţă.

Colectarea informaţiilor personale de contact, sunt absolut obligatorii, aceste informaţii fiind indispensabile de vreme ce asigură informarea si punerea in posesia clientului a bunurilor comandate. 

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si liberă circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice www.macksprofessional.com are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Sunteti obligat(ă) să furnizaţi datele cerute mandatoriu, acestea fiind necesare în scopul facturarii şi livrării produselor comandate de dumneavoastră, comunicării cu dumneavoastră ca potenţial client şi al acordării asistenţei post-vânzare pentru comenzile realizate. Refuzul dvs. determină incapacitatea de a onora comenzile formulate, de a raspunde la întrebările expediate de dumneavoastră şi de a vă acorda asistenţă în cazul în care anterior aţi solicitat aceasta. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizarii de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: personalului angajat al operatorului, firme de coletărie prin intermediul cărora se face livrarea.